mediamaisema-valkoinen-logo

YKSILÖLLISET KOTISIVUT

Se ensimmäinen kädenpuristus asiakkaallesi.

mediamaisema-valkoinen-logo

Verkkosivut

Verkkosivut ovat usein ensimmäinen yhteys, jonka myötä asiakkaasi pääsevät kosketukseen yrityksesi kanssa. Ne ovat tärkein markkinointi- ja mainontakanava, josta asiakkaat usein etsivät tietoa tuotteistasi sekä palveluistasi. Siksi ei ole yhdentekevää, miltä sivut näyttävät, mitä ne yrityksestäsi kertovat ja kuinka ne teknisesti nykypäivän vaatimuksiin vastaavat. Selkeät ja helppokäyttöiset sivut ovat paitsi kauniit, myös käyttäjäystävälliset sekä SEO-optimoidut eli ne takaavat tehokkaan hakukonenäkyvyyden. Mediamaiseman toteuttamat verkkosivut ovat myös aina responsiiviset eli ne skaalautuvat oikein eri laitteille, aina tietokoneen näytöltä älypuhelimeen. Siten kotisivuilla vierailu jättää myönteisen kuvan yrityksesi toiminnasta, olipa toimialasi mikä vain.

Mediamaisemalta saat kotisivut avaimet käteen -periaatteella: sinä kerrot, millaiset yrityksesi verkkosivut tulisi olla ja me suunnittelemme ne toiveidesi pohjalta. Voit vaikuttaa itse sivujen teksteihin, kuviin, sommitteluun sekä alasivujen määrään. Valmiit sivut toteutetaan helppokäyttöiseen WordPress -julkaisujärjestelmään, joka on suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä koko maailmassa. Jatkossa sinun on helppo päivittää sivuja itse tai valita verkkosivuille tarkoitettu huolenpitopalvelumme, jolloin yrityksesi kotisivut pysyvät varmasti toimivina ja ajantasaisina myös tulevaisuudessa!

Ei koskaan kahta samanlaista.

Kaikki kotisivut suunnitellaan alusta alkaen yksilöllisesti, juuri sinun yrityksesi näköiseksi.

Kaikki kotisivut suunnitellaan alusta alkaen yksilöllisesti,
juuri sinun yrityksesi näköiseksi.

Kiinnostuitko?

Kotisivut alkaen 590€

Hintaan lisätään alv 24%.

Puusepänpolku 12
80400 Ylämylly

045 3273565

info@mediamaisema.fi

GRAAFINEN SUUNNITTELU            LOGOT            KÄYNTIKORTIT            ESITTEET & FLYERIT            MARKKINOINTIMATERIAALI            VERKKOSIVUT