mediamaisema-valkoinen-logo

YKSILÖLLISET KOTISIVUT

Se ensimmäinen kädenpuristus asiakkaallesi.

mediamaisema-valkoinen-logo

Verkkosivut

Verkkosivut ovat usein  ensimmäinen yhteys, jonka myötä asiakkaasi pääsevät ensikosketukseen yrityksesi kanssa. Ne ovat usein tärkein markkinointi- ja mainontakanava, josta asiakkaat etsivät tietoa tuotteistasi sekä palveluistasi. Siksi ei ole yhdentekevää, miltä sivut näyttävät, mitä ne yrityksestäsi kertovat ja kuinka ne teknisesti nykypäivän vaatimuksiin vastaavat. Selkeät ja helppokäyttöiset sivut ovat paitsi kauniit, myös käyttäjäystävälliset sekä SEO-optimoidut eli ne takaavat tehokkaan hakukonenäkyvyyden. Mediamaiseman toteuttamat verkkosivut ovat myös aina responsiiviset eli ne skaalautuvat oikein eri laitteille, aina tietokoneen näytöltä älypuhelimeen.

Kotisivut saat avaimet käteen -periaatteella: sinä kerrot, millaiset yrityksesi verkkosivut tulisi olla ja me suunnittelemme ne toiveidesi pohjalta. Voit vaikuttaa itse sivujen teksteihin, kuviin, sommitteluun sekä alasivujen määrään. Valmiit sivut toteutetaan helppokäyttöiseen WordPress -julkaisujärjestelmään, joka on suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä koko maailmassa. Jatkossa sinun on helppo päivittää sivuja itse tai valita verkkosivuille tarkoitettu huolenpitopalvelumme, jolloin yrityksesi kotisivut pysyvät varmasti toimivina ja ajantasaisina myös tulevaisuudessa!

Ei kahta samanlaista.

Kaikki kotisivut suunnitellaan alusta alkaen yksilöllisesti, juuri sinun yrityksesi näköiseksi.

Puusepänpolku 12
80400 Ylämylly

045 3273565

info@mediamaisema.fi

GRAAFINEN SUUNNITTELU            LOGOT            KÄYNTIKORTIT            ESITTEET & FLYERIT            MARKKINOINTIMATERIAALI            VERKKOSIVUT